Strand49, dé hondvriendelijke camping

Stel, u wilt graag op vakantie met het hele gezin. Maar u heeft een hele lieve hond thuis. Wie moet er dan voor hem of haar zorgen? Strand49 heeft de oplossing. Op onze hondvriendelijke camping is uw viervoeter van harte welkom. Sterker nog, er is genoeg ruimte voor uw hond dankzij de ruime kampeerplekken van maar liefst 100 m2. En op het strand van Sint Maartenszee, dat op slechts 10 minuten fietsafstand van de camping ligt, kan uw hond heerlijk rennen. Fijne vakantie!

Hondvriendelijke camping nabij Sint Maartenszee

Strand49 is de ideale uitvalsbasis om Noord-Holland goed te verkennen. Bent u lekker met de hond op vakantie, ga dan eens naar de dijk tussen Camperduin en Petten (Hondsbossche Zeewering). Deze is met zand opgespoten zodat er nieuwe duinen en een strand zijn ontstaan. Hier kan uw hond heerlijk ravotten. Gaat u liever het water op? Maak dan een robbentocht over de Waddenzee. Zijn de kinderen ook mee op vakantie, denk dan eens aan een overdekte speeltuin of Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Vergeet ook de traditionele kaasmarkt in Alkmaar niet!

Rennen op het strand van de Noordzeekust

Aan de Noordzeekust vindt u brede stranden, eindeloos veel duinen en meerdere natuurgebieden. Het is een van de mooiste stukjes Nederland, vooral voor hondenbezitters. Op slechts 10 minuten fietsen vanaf onze hondvriendelijke camping vindt u het strand van Sint Maartenszee. Hier mag uw hond het hele jaar door komen. Buiten het seizoen (oktober t/m april) mag hij of zij de hele dag loslopen op het strand. Lekker rennen! Van mei tot september dient uw hond overdag aangelijnd zijn, maar vanaf 7 uur ‘s avonds hoeft dat niet meer.

Huisje op de hondvriendelijke camping

Uw labrador, terriër, spaniël of dalmatiër verblijft gratis op de hondvriendelijke camping van Strand49. Die neemt u dus met een gerust hart mee! Heeft u het zelf niet zo op kamperen, maar vindt u het wel fijn om de hond mee te nemen op vakantie? Ook dan biedt Strand49 een oplossing. Naast kampeerplaatsen verhuren wij namelijk ook luxe vakantiehuizen waar uw hond tevens mag verblijven. De huizen hebben een grote, eigen tuin en veel privacy. U heeft de keuze uit:

  • Strand Lodge
  • Beach Loft
  • Strandbungalow
  • Design Cabin
  • Chalet

Strand49 beschikt over één vakantiewoning, namelijk de strandbungalow, die geschikt is voor mindervaliden (MIVA).