Huisje aan zee met hond

Eindelijk! Vakantie met het hele gezin. Op zoek naar een huisje aan zee? Met hond blijkt dit vaak lastiger dan gedacht. Vaak zijn er regels waarin staat dat de hond niet mee mag naar de camping. Op Strand49 kunt u een huisje huren aan zee met de hond. Op vakantie met het gezin is echt het héle gezin en uiteraard hoort de hond daar ook bij. Camping Strand49 is een hond vriendelijke camping. Rondom de kampeerplaatsen van zo’n 100m2 is er voldoende ruimte voor uw viervoeter om zich te vermaken! En ook op het strand van Sint-Maartenszee dat heel dichtbij ligt is uw hond van harte welkom.

Over de hele camping is uw hond van harte welkom! Zowel op de ‘gewone’ kampeerplaatsen, waar u terecht kunt met uw caravan, camper of tent, als op de glamping plaatsen. Als u kiest voor een glamping plaats, heeft u een vooropgezet huisje waarin u alle luxe van thuis vindt. De hond is in deze huisjes ook welkom. Ook in de omgeving van de camping is voor de hond genoeg te beleven. Het strand ligt op zo’n tien minuten afstand. U mag uw hond hier het hele jaar door meenemen. Buiten het hoogseizoen mag de hond hier lekker los rennen, tijdens het hoogseizoen moet uw hond aangelijnd zijn maar na 7 uur ’s avonds hoeft dit niet meer.

Met de hond op vakantie

Op zoek naar een vakantieadres waar u een huisje huurt aan zee met hond? Strand49 is uw camping. U heeft een ruime keuze aan huisjes, want in ieder huisje aan zee is de hond toegestaan. Zo bieden we onder andere: strandlodges, bungalows, cabins en chalets aan. Allemaal hond vriendelijk. Want wat is vakantie met het hele gezin als de trouwe viervoeter thuis moet blijven omdat hij niet is toegestaan? Het huisje aan zee met hond is altijd een luxe huisje. Ieder huisje beschikt namelijk over een of twee badkamers, een ruime hoekkeuken met vaatwasser, koelkast en combi magnetron. Daarnaast beschikken alle huisjes over een overdekt terras met terras set, flat screen tv en is er over de hele camping gratis wifi. De camping Strand49 beschikt over één vakantiewoning die geschikt is voor mindervaliden. Hier is de keuken verlaagd, zijn er extra beugels in het toilet en de badkamer geplaatst en is uiteraard alles gelijkvloers. Ook dit huisje aan zee is met hond te boeken.