Voor jong & oud

Leuke uitjes

Outdoorpark Alkmaar

Outdoorpark Alkmaar

Avontuurlijke uitjes voor het hele gezin, perfect voor vakantieplezier. Kinderen kunnen zich uitleven terwijl ouders ontspannen.

Landgoed Hoenderdaell

Landgoed Hoenderdaell

Ontdek de bijzondere dierentuin op Landgoed Hoenderdaell, waar de dieren vrij rondlopen in ruime verblijven. Gelegen in een prachtig natuurgebied, biedt het park een unieke ervaring.

Klimpark De KlimVallei

Klimpark De KlimVallei

In Mariëndal, aan de rand van Den Helder, ligt de KlimVallei, een eco-klimpark met hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Een geweldig uitje voor alle leeftijden!

Manege Noot

Manege Noot

Manege Noot in Callantsoog is een bezoekje waard. Hier kunt u vrij rijden onder toezicht van ervaren medewerkers of deelnemen aan lessen in verschillende rijstijlen.

Skeef

Skeef

Dit recreatiebedrijf ligt op minder dan een halfuur rijden van de camping. Bij Skeef staat alles in het teken van genieten op het water!

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland

Hoewel iets verder weg, bent u er met de auto binnen een uur. Dit kleinschalige pretpark is speciaal ontworpen voor de jongsten in de familie.

De Stoomtram

De Stoomtram

Voordat de prachtige reis met de stoomtram tussen Hoorn en Medemblik begint, is er al genoeg te beleven op het Museumterrein in Hoorn.

Van Blankendaell Park

Van Blankendaell Park

Het Blanckendaell Park, gelegen in Tuitjenhorn, Noord-Holland, is een prachtig klein dierenpark op slechts 8 kilometer afstand van Strand49.