Klimpark De KlimVallei

Natuurbewust genieten

Klimpark de KlimVallei staat bekend als een eco-klimpark, waarbij alle obstakels zijn gebouwd met duurzame materialen en waar de natuur wordt gerespecteerd. De instructeurs van de KlimVallei zijn goed opgeleid en houden nauwlettend toezicht op alle klimmers.

Maar als klimmen niet uw ding is, geen probleem! In de omgeving van de KlimVallei is er voor iedereen wat te doen. Op slechts honderd meter afstand bevindt zich de Helderse Vallei, een bezoekerscentrum met een kinderboerderij en een blotevoetenpad. U kunt hier genieten van ontspannende wandelingen en op warme zomerdagen kunt u verkoeling vinden in het nabijgelegen bos of de zee, slechts een kilometer van het klimpark verwijderd. En als u klaar bent met spelen, kunt u genieten van heerlijke pannenkoeken in Pannenkoekenhuis 'De Pannenkoekenvallei', op slechts vijftig meter afstand van het park.

Voor alle niveaus

Bij de KlimVallei vindt u vier verschillende klimparcoursen, elk op een andere hoogte. Het parcours op 4 meter hoogte is perfect voor beginners en geschikt voor iedereen. Het parcours op 4-6 meter hoogte biedt wat meer uitdaging, terwijl de twee parcoursen op 8 meter hoogte variëren van inspannend tot zwaar. Zo is er voor elk niveau wat wils bij de KlimVallei. Om de veiligheid te waarborgen, zijn er bepaalde kledingvoorschriften en regels; raadpleeg hiervoor de website van het klimpark.