Manege Noot

Ontdek Manege Noot in Callantsoog, de ideale bestemming voor paardenliefhebbers! Hier kunt u vrij rijden onder begeleiding van deskundige medewerkers of deelnemen aan diverse paardrijlessen. Lidmaatschap is niet vereist! De camping ligt op slechts een kwartiertje afstand, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor gasten. Bovendien is er voor kinderen vanaf 6 jaar ponyrijden beschikbaar. Kom en ervaar de wereld van paarden bij Manege Noot!

Op het strand

Wilt u liever buiten rijden? Manege Noot biedt ook buitenritten aan op een van hun veertig paarden en pony's. Deze ritten worden begeleid door instructeurs en vinden plaats op het strand. Om deel te nemen, moet u minimaal 12 jaar oud zijn en over voldoende rijervaring beschikken. Veiligheid staat voorop! De buitenritten vinden 's ochtends vroeg plaats en vereisen vooraf een afspraak.

Voorzieningen

Bij Manege de Noot is het huren van essentiële uitrusting zoals helmen en rijlaarzen mogelijk, wat onmisbaar is voor een comfortabele rit. De huurprijs bedraagt 1 euro per uur per helm of paar laarzen. De manege biedt zowel indoor als outdoor rijmogelijkheden, het hele jaar door. Voor ouders die niet paardrijden, biedt de kantine een ontspannen wachtplek met koffie, thee of frisdrank, en bij mooi weer is er een terras beschikbaar.

Kortom, Manege de Noot is een perfecte bestemming voor paardenliefhebbers, vooral voor gezinnen met kinderen. Bovendien ligt het slechts op een kwartiertje rijden vanaf de camping!