Outdoorpark Alkmaar

Verken de mogelijkheden

Ontdek de veelzijdige activiteiten van het buitenpark in Alkmaar. Geniet van avonturen met uw gezin of verken het park zelfstandig. U kunt ook deelnemen aan georganiseerde groepsactiviteiten of tijdens het hoogseizoen meedoen aan een Obstacle run training. Het buitenpark in Alkmaar biedt een breed scala aan activiteiten, dus er is voor elk wat wils. Als je een dagje weg wilt met uw gezin, overweeg dan een dagarrangement. Op de website van het buitenpark in Alkmaar vindt u diverse opties, sommige op het park zelf en andere inclusief uitstapjes naar activiteiten in de stad Alkmaar.

Vakantieactiviteiten

Gedurende de zomermaanden (juli en augustus) organiseert het Outdoorpark in Alkmaar op woensdagochtend een speciaal vakantieprogramma. Onder begeleiding van deskundige instructeurs kunt u kiezen uit het Shooting programma of de Obstacle survival. Een plezierig vakantie-uitje dat geschikt is voor het hele gezin! Op zaterdagochtend bieden ze tijdens de vakantieperiodes ook een speciaal vakantieprogramma aan, waarbij u het park op eigen gelegenheid kunt verkennen. Na afloop kunt u (tijdens de vakanties!) voor slechts €1,00 een duik nemen in het nabijgelegen zwembad De Hoornse Vaart!

Binnen een half uur rijden bereikt u het Outdoorpark in Alkmaar, een ideale bestemming voor een actief uitje met het gezin!