Skeef

Op zoek naar een dag vol waterpret? Breng dan een bezoek aan 'Skeef' in Heerhugowaard. U kunt er waterskiën, wakeboarden, en suppen. Maar u kunt ook ontspannen in het restaurant of op het terras met een heerlijke kop koffie, uitgebreide lunch of smakelijk diner.

Omgeving

Skeef bevindt zich te midden van een uitgestrekt recreatiegebied met strand, grasvelden en water. Dit biedt de mogelijkheid voor allerlei buitenactiviteiten, zoals beachvolleybal, touwtrekken en vlotbouwen. Laat Skeef weten wat u wilt, en zij regelen het voor u. Zowel groepen als gezinnen zijn welkom om van deze faciliteiten te genieten.

Waterskiën en wakeboarden

Skeef bevindt zich aan het Meer van Luna, waar een kabelbaan hangt voor zowel ervaren als onervaren waterskiërs en wakeboarders. Voor beginners wordt waterskiën aanbevolen vanwege de stabiliteit die het biedt ten opzichte van wakeboarden. Deze activiteiten zijn geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar, en Skeef is ervan overtuigd dat iedereen het kan leren. Met de '1e bocht garantie' beloven ze dat iedereen binnen een uur de eerste bocht zal halen; zo niet, dan ontvangt u een tegoedbon voor een nieuwe poging.

Waterskiën is een geweldige activiteit voor het hele gezin, terwijl fervente watersporters wakeboarden kunnen uitproberen. Bij wakeboarden wordt u ook getrokken door de sleeplift, maar gebruikt u in plaats van ski's een wakeboard.

Suppen

Op zoek naar een wat rustigere activiteit dan waterskiën en wakeboarden? Probeer dan Suppen! Sup staat voor Stand Up Paddling, waarbij u letterlijk rechtop op een surfboard staat en uzelf voortbeweegt met een peddel. U kunt ervoor kiezen om dit onder begeleiding van een gids te doen, die u meeneemt op een tocht door het Park van Luna die ongeveer 2 uur duurt. Als u liever zelfstandig wilt suppen, dan is het verplicht om een legitimatiebewijs te tonen bij de verhuur. De huurder moet minimaal 16 jaar oud zijn; jongere deelnemers moeten worden begeleid door een volwassene. Als u een tour wilt maken, is het raadzaam om van tevoren te reserveren, zodat de instructeur klaar staat voor jullie!

Horeca

Geen zin om actief bezig te zijn of even toe aan een pauze om op te laden voor het volgende avontuur? Bij Skeef bevindt zich een ruim restaurant met terras, waar u kunt genieten van een kop koffie, lunch, borrel of diner. In de zomer is Skeef dagelijks geopend. Controleer altijd de actuele openingstijden op de website voordat u langskomt!