Sprookjeswonderland

Op vakantie op Strand49 en op zoek naar een pretparkuitje met het gezin? Overweeg dan Sprookjeswonderland.

Over Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland is een charmant, compact pretpark gelegen in Enkhuizen. Het park omvat een betoverend Sprookjesbos, diverse voorstellingen, een speeltuin, kinderboerderij, siertuinen en attracties zoals een draaimolen, ponybaan en dobberbootjes. Daarnaast biedt het park een treintje en een attractie gebaseerd op het verhaal van de ‘Rattenvanger van Hamelen’. U komt hier alle sprookjes tegen!

Het park beschikt tevens over een restaurant en andere kleine horecagelegenheden. Tijdens de zomermaanden is het park dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor vertrek is het raadzaam om de meest recente openingstijden te controleren op de website.

Midden in de zomer

Geniet van het prachtige weer in het hartje van de zomer! Na uw bezoek aan Sprookjeswonderland kunt u een verfrissende duik nemen in het IJsselmeer, dat op slechts honderd meter afstand van het park ligt. Liever zwemmen in een zwembad? Aan de overkant van Sprookjeswonderland bevindt zich recreatiebad Enkhuizerzand, het gemeentelijke zwembad van Enkhuizen. Perfect om af te koelen!

Regenachtig weer? Geen probleem! Sprookjeswonderland heeft diverse overdekte voorstellingen en attracties, inclusief een overdekt restaurant en een geheel overdekte picknickplaats.