Cultuur & shoppen

Steden & dorpen

Bergen aan Zee

Bergen aan Zee

22km

In Bergen aan Zee is er voor iedereen wat wils. Niet voor niets een van de meest geliefde plaatsen aan de kust. Houdt u van ontspanning of bent u op zoek naar iets meer actie? Kom genieten op het strand of in de zee!

Volendam

Volendam

53km

Een vissersdorp dat nu vooral beroemd is vanwege zijn vele getalenteerde muzikanten.

Den Haag

Den Haag

104km

De bruisende hoofdstad van Zuid-Holland, biedt een schat aan bezienswaardigheden en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.

Zaanse Schans

Zaanse Schans

45km

In de Zaanse Schans stapt u terug in de tijd naar het Nederland van de 18e en 19e eeuw. U wordt omringd door pittoreske houten huisjes en traditionele molens!

Haarlem

Haarlem

55 km

Haarlem, een prachtige stad met een rijke geschiedenis en talloze attracties om te verkennen!

Amsterdam

Amsterdam

64km

Onze bruisende hoofdstad! Het maakt niet uit hoe vaak u er al bent geweest, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Den Oever

Den Oever

30km

Met zijn unieke ligging langs de Waddenzee en aan de uiterste rand van Noord-Holland, is een bezoek aan Den Oever meer dan de moeite waard.

Den Helder

Den Helder

23km

Ontdek de rijke geschiedenis, prachtige kustlijn, levendige cultuur en diverse recreatiemogelijkheden van Den Helder, de marinestad in het noorden van Noord-Holland!

Schagen

Schagen

9km

Ervaar de charme van Oud-Hollands erfgoed op zijn best! Een wandeling door de gezellige straatjes van Schagen is altijd een succes voor een ontspannen uitje.

Enkhuizen

Enkhuizen

48km

Een oude VOC-stad die nog altijd bruisend is! Maak een wandeling door de sfeervolle historische binnenstad van Enkhuizen en laat u betoveren door haar rijke verleden.

Hoorn

Hoorn

40km

Een stad vol historische huizen, prachtige gevels en een gezellige sfeer. Zeker een bezoek waard!

Alkmaar

Alkmaar

20km

Een bezoek aan de beroemde kaasmarkt alleen al is genoeg reden om naar Alkmaar te gaan, maar de stad biedt nog veel meer.

Schoorl

Schoorl

12km

Beleef een heerlijke dag met het gezin in Duindorp Schoorl. Zee, strand, duinen, bos en polderlandschap... U raakt niet uitgekeken. Hebt u al Het Klimduin bedwongen?