104km

Den Haag

Begin uw ontdekkingstocht in het historische hart van de stad, waar u de imposante Ridderzaal en het statige Binnenhof kunt bewonderen, de thuisbasis van de Nederlandse regering en het parlement.

Vervolg uw reis naar het prachtige Vredespaleis, een symbool van internationale vrede en gerechtigheid, en bezoek de indrukwekkende collecties van het Mauritshuis en het Gemeentemuseum Den Haag, waar u kunt genieten van meesterwerken van Nederlandse meesters zoals Vermeer, Rembrandt en Van Gogh.

Voor liefhebbers van cultuur en architectuur is een wandeling door de levendige wijk Het Zeeheldenkwartier een absolute must, met zijn prachtige herenhuizen, boetiekjes, galerijen en gezellige cafés. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de iconische Pier van Scheveningen, waar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de Noordzee en kunt genieten van lekker eten en entertainment.

Den Haag staat ook bekend om zijn prachtige parken en groene ruimtes, zoals het majestueuze Malieveld en het schilderachtige Westbroekpark, waar u kunt ontspannen in de natuurlijke schoonheid van de stad. En voor een vleugje koninklijke pracht en praal kunt u een bezoek brengen aan Paleis Noordeinde, de werkplek van koning Willem-Alexander, en de prachtige tuinen van Paleis Het Loo.