Seizoenplaats camping

U bent niet zo’n avonturier. Meer dan uw eigen caravan, een goed boek en fijn gezelschap heeft u niet nodig om de zomer door te komen. Geldt dat voor u? Dan is een seizoenplaats op de camping van Strand49 iets voor u! Met een vaste kampeerplaats bent u verzekerd van een heerlijk onderkomen voor de hele zomer. Zo heeft u tijdelijk een eigen woning aan zee. Voor nu geldt helaas een wachtlijst voor een seizoensplaats.

Op slechts tien minuten fietsen van het strand van Sint Maartenszee vindt u Strand49, de ideale uitvalsbasis voor een vakantie aan de Noordzeekust. De belangrijkste kenmerken van onze camping zijn comfort, luxe en geborgenheid. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de oppervlakte van de kampeerplaatsen, die maar liefst 100 m2 groot zijn. Bovendien is iedere plek voorzien van privé sanitair, een televisieaansluiting en 16 Ampère stroom. Natuurlijk kunt u op het hele terrein gebruikmaken van gratis wifi. De kampeerplaatsen zijn voor een weekend of week te boeken, maar u kunt ook een seizoenplaats op de camping reserveren.

Faciliteiten op de camping

Een seizoenplaats op de camping van Strand49 is fijn voor jong en oud. Verspreid over het terrein vindt u diverse speelplaatsen voor de kinderen en zelf geniet u van het weidse uitzicht over de bollenvelden. Een vergeten boodschap? Geen nood, de campingwinkel voorziet in gekoelde frisdranken en alcoholische dranken. In het hoogseizoen geniet u bovendien iedere dag van een versgebakken broodje van de bakker op de camping! Bij Strand49 is aankomst en vertrek iedere dag mogelijk. Alle prijzen zijn inclusief linnengoed, wifi, stroom, gebruik van privé sanitair en eindschoonmaak.

Seizoenplaats op de camping van Strand49

Maak van uw favoriete vakantieoord uw onderkomen voor de hele zomer! Een seizoenplaats op de camping van Strand49 reserveert u al vanaf € 55.00 per nacht (zomer) of € 3775 (april tot eind september). Er is alleen een wachtlijst voor een seizoensplaats. Het is ook mogelijk om een kampeerplaats te boeken voor een langere periode in het voorseizoen, bijvoorbeeld van 1 april tot 1 juli. Het voordeel van een seizoenplaats op onze camping is dat u zo vaak kunt komen als u wilt, en vrienden mogen ook gebruikmaken van uw kampeerplaats.

Te doen tijdens uw zomer op de camping

De omgeving van Strand49 is een populaire bestemming voor een vakantie in eigen land. Niet zo gek, want u vindt hier prachtige stranden en gezellige dorpjes. Ook zijn er vele attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Heeft u een seizoenplaats op de camping van Strand49? Dan is het absoluut de moeite waard om eens te gaan shoppen in Schagen of naar de kaasmarkt in Alkmaar gaan. Ook het Marinemuseum in Den Helder, Sprookjeswonderland in Enkhuizen en een dagje Amsterdam zijn een leuk uitstapje tijdens uw vakantie.