Algemene voorwaarden

Lees onze reserveringsvoorwaarden en de voorwaarden voor een annuleringsverzekering. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier onze voorwaarden! 

Ons annuleringsfonds

Neem geen risico, neem deel in het ANNULERINGSFONDS of ANNULERINGSFONDS COMPLEET

Heeft u al gedacht aan de mogelijkheid dat uw vakantie moet worden afgebroken of misschien helemaal niet door kan gaan? Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u, één van uw reisgenoten of één van uw familieleden ziek wordt. Bij annulering moet toch altijd de volledige huursom worden betaald!

Volledig zorgeloos boeken? Kies voor het ANNULERINGSFONDS COMPLEET

Wilt u extra zekerheid en flexibiliteit? Kies dan bij boeking voor ons Annuleringsfonds Compleet. U kunt dan, zonder opgaaf van reden, tot 4 weken voor de op uw boekingsbevestiging aangegeven aankomsttijd met volledige teruggave van het betaalde bedrag annuleren!

Slecht weer, onverwacht te druk voor vakantie, caravan verkocht? Deze omstandigheden zijn niet gedekt met een normale annuleringsverzekering en bij compleet tot 4 weken voor aankomst.

Wat zijn de kosten van het Annuleringsfonds Compleet en wat is verder van belang? Op het moment van reserveren kunt u kiezen voor deelname in het fonds. Als de premie op de in de bevestiging aangegeven datum van de 1e betaling door ons is ontvangen neemt u deel in het Annuleringsfonds Compleet. De premie van het Annuleringsfonds Compleet bedraagt 15% van de totale huursom.